Coneix-nos

DSCN7023

Establert el 1984

Als inicis del restaurant La Xicra de Palafrugell, que va obrir les seves portes el 1984 com una cafeteria-granja. De fet, l’any 2007, la Generalitat va concedir la Medalla de Turisme de Catalunya a Bahí,  el Govern quan li va concedir la distinció recordant la seva col·laboració amb el Patronat de Turisme per promocionar la cuina empordanesa a Espanya i Europa.

Xef Pere Bahi

El reconegut xef i fundador del restaurant La Xicra de Palafrugell, Pere Bahí Fàbregas,  destaca com a escriptor amb el llibre de receptes «El que menjava Josep Pla, les millors receptes de l’Empordà petit».Va posar quantitats i fórmules al que Pla nomes parlava literàriament. Bahí també va escriure durant les últimes setmanes de vida, «Sabor Empordanès: els millors plats de la cuina del Baix Empordà».

Conegut també com músic, escriptor i artista, havia cantat als grups Peix Fregit, els Pescadors de l’Escala i Port Bo Palafrugell. D.E.P.

Record Pere Bahi
Xicra-20

Petit Restaurant acollidor

Petit Restauran! molt acollidor situat al carrer que va inspirar a Josep Pía per escriure la seva única novel-la que va titular “El Carrer Estret”.

Fem cuina Empordanesa actualitzada i treballem amb productes “Poc Viatjats”.

Entre els nostres plats hi ha: anxoves, amanides, cargols, callos, suquets, peix del día al forn, arrossos, catxoflinos, rostits, gelat de ” carajillo “, préssec de Vinya a la canyella amb crema de iogur, pastis de formatge amb panses i fígues…

… A! i també fem menjar per emportar.

Celebracions i festes particulars

Feu que el vostre dia gran sigui especial. Anem a acollir el vostre esdeveniment.
Scroll to top